Forside       Event       Holdtilmelding      Holdoversigt       Shop      Bestyrelsen       Trænere       Kalender      Betingelser      Markedsplads
- Galleri
- Betingelser

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Leg og Sjov hold i maj og juni

Leg og Sjov holdene har en fælles facebook gruppe, hvor eventuelle ændringer i programmet m.m. vil blive udsendt.

Se holdbeskrivelse og tilmelding under holdtilmelding.

Hvis der opstår problemer med tilmeldingen, eller der er spørgsmål til holdene, så kontakt Søren Nielsen:
E-mail: gymformand@gmail.com

Kick-off 2016-2017

Vi indkalder nu til kick off sæson 2016-2017 møde. Det bliver torsdag den 28. april kl. 19:00, og afholdes i mødelokalet i Gødvadhallen.

Selvom man ikke tidligere har deltaget aktivt som instruktør eller hjælper, er man selvfølgelig også rigtig velkommen til mødet, så kender I nogen, som I tænker kan gøre en forskel i foreningen så tag dem endelig med.

Vi håber at se rigtig mange af jer til en ny spændende sæson, hvor der er mange nye tiltag i støbeskeen. I kan følge med på vores facebookside, hvor vi løbende vil opdatere hvad der sker med foreningen.
Denne side er drevet af Klubmodul.dk